zwembad

Foutje! 900.000 liter water loopt weg uit zwembad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Baantjestrekkers uit Oosterhout hebben pech. Door een technische storing is daar vannacht een zwembad leeggelopen. Hierdoor is zo’n 900.000 liter water het riool ingestroomd!

Badmeesters ontdekte de storing toen ze vanmorgen op hun werk kwamen. Het bad van zwembad de Warande liep leeg doordat een belangrijke klep ineens openging. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Douchen

Normaal zit er 2.180.00 liter water in het zwembad. Het water bijvullen duurt daarom nog een aantal dagen. Het moet namelijk langzaam worden gevuld, omdat anders de wijk rondom het zwembad niet meer kan douchen door watertekort.

Gesloten

Het 50-meter bad is tot en met dinsdag gesloten. Het water stond zo laag dat de directie het onverantwoord vond om in te zwemmen. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Plassen we in het zwembad? Ja!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is heftig gelukkig weten ze nu wat het probleem is en dat het goed komt.

ja fabian. ik vindt het ook heftig. ja en ook blij dat het ff weer goed komt.

ja vreselijk. niet leuk. fijn dat het water weer terug is.

Het is wel zonde van het water Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.