Foto: AFP

Foutje bij uitreiking prijs aan dj Martin Garrix

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De Nederlandse dj Martin Garrix (25) eindigde gisteren op de tweede plek in de race voor beste dj van de wereld. En die uitreiking ging niet helemaal goed...

Tijdens de Top 100 DJs-awardshow werden gisteren de honderd beste dj's van de wereld bekendgemaakt. Dat wordt elk jaar door het Britse tijdschrift DJ Mag gedaan tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-feest van de wereld. De 53-jarige dj David Guetta won die verkiezing. Hij maakt al jaren muziek. Vorig jaar scoorde hij bijvoorbeeld de hit Let's Love met zangers Sia.

Foutje!

DJ Martin Garrix eindgde ook al drie keer op de eerste plaats. Nu is hij heel blij met zijn tweede plek. Toch liet hij achteraf op Instagram weten dat niet alles goed ging. Zijn naam werd namelijk verkeerd gespeld! 'Beste DJ Mag, als jullie bekendmaken dat ik de nummer twee in de dj-wereld ben, spel dan op zijn minst mijn naam goed...', schrijft de Nederlandse dj bij een foto waarop de fout zichtbaar is. Er staat namelijk Martin Garixx. Oeps! 


 

 

Anderen lazen ook: Tips van dj Martin Garrix.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook