Chantal Antonides

Frankrijk wint Junior Songfestival, UNITY wordt vierde

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

De meiden van UNITY zijn gisteren met hun liedje Best Friends vierde geworden op het Junior Eurovisie Songfestival. De Franse Valentina ging er met de eerste plek vandoor.

De finale was dit jaar nét even anders: iedereen trad op vanuit zijn eigen land. UNITY was als derde aan de beurt tijdens de uitzending, die vanuit Polen werd geregeld. De meiden zongen de sterren van de hemel en kregen in totaal 68 punten van de vakjury. Ook kijkers stemden massaal, waardoor UNITY uiteindelijk uitkwam op 132 punten.

Winnaar

Dit was helaas niet goed genoeg voor de winst. Frankrijk behaalde met 200 punten de eerste plek tijdens de finale met het liedje J’imagine. UNITY zag Frankrijk al weken als de grote concurrent: ‘Frankrijk is heel goed. Valentina heeft een vrolijk liedje waarop je snel gaat dansen...’, vertelde Demi eerder tegen Kidsweek.

Duncan Laurence

De meiden van UNITY waren niet de enige Nederlanders die optraden tijdens de finale. Er was ook een rol weggelegd voor Songfestival-winnaar Duncan Laurence. Hij zong in de pauze zijn lied Arcade.

Hier zie je het optreden van UNITY tijdens de finale:

Anderen lazen ook: Finale Junior Songfestival: UNITY blikt vooruit. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik zit mee te zingen in de klas Juichen

oh, wat leuk ieieieieieieh!!!
zij zijn mij idool. wow. aaah

mijn idool kijk die leuke meien nou stralen met hun mooie glimlach die wil ik ook!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.