ANP Freek Vonk

Freek Vonk gestoken door stekelvis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Afgelopen maandag is Freek Vonk gestoken door een tijgermeerval in een Surinaamse jungle. Nu wacht hij op vervoer naar het ziekenhuis.  

Freek filmde daar een nieuwe aflevering voor zijn tv-programma ‘Freeks Wilde Wereld’. In de Surinaamse jungle vond hij in zijn visnet een tijgermeerval. Toen hij de vis wilde bevrijden, stak de meerval hem in zijn hand.

Mist

De stekel zit nu al 2 dagen in zijn vinger. Alleen dokters in het ziekenhuis kunnen die verwijderen. Dat kan nog wel even duren. Door de mist in de jungle kan een helikopter hem niet ophalen. Als de nevel is weggetrokken, brengt de helikopter hem naar het ziekenhuis. Freek wacht nog steeds op zijn vervoer, maar schrijft op zijn Instagram dat het helemaal goed zal komen. 

Haaienbeet

Freek Vonk is eerder gebeten door een gevaarlijk dier. Vijf jaar geleden beet een rifhaai hem in zijn arm op de Bahama’s. Met 100 hechtingen repareerden chirurgen de diepe wond.

Anderen lazen ook: Kaaiman hapt in de hand van Freek Vonk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook