O'G3NE

G3NIES geven tips aan O'G3NE

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De kleding is bekend, de dansjes zijn geoefend en de zenuwen zijn volop aanwezig. O’G3NE is klaar voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival vanavond. Wat moeten de zussen vooral niet vergeten? Een paar tips van echte fans: de G3NIES.

G3NIE Anglaya (12) uit Den Haag

Foto Anglaya

 'Ik heb ze al een paar keer gezien. Ze zijn zo lief! Ze maken echt tijd voor je om met je op de foto te gaan. Ik vind de outfit voor de show van donderdag ook heel mooi. Niet te  kleurig, maar door de glitters is het ook niet te donker. Tip: ‘Blijf lekker jullie zelf. Dan komen jullie in de finale.’

 


 

 

 

 

 

G3NIE Elise (12) uit Anna Paulowna

Foto Elise

‘Ik ben al heel lang fan! Ik ben ook al best vaak naar een optreden geweest. We hebben zelfs met een groepje een O’G3NE shirt gemaakt. De kleding past heel goed bij het liedje omdat het lijkt op licht en schaduw. Tip: ‘Geniet ervan! Jullie zijn al zo ver gekomen. Dat is echt bijzonder.’ 

 

 

 

 

Wil je meer tips van G3NIES lezen? Kijk dan in de Kidsweek van deze week. De zussen zijn zich ondertussen aan het voorbereiden op de show.
O'G3NE zingt vanavond het nummer Lights and Shadows. Weet je niet meer hoe hij gaat? Bekijk dan de video hieronder.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook