Erling Haaland. PA Images / Alamy - Nick Potts

Gedoe over scheids die krabbel sterspeler Haaland vraagt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een gek moment na afloop van de kwartfinale van de Champions League. Een grensrechter vroeg na afloop de handtekening van Borussia-spits Erling Haaland. Daar is nu een hoop gedoe over.

Grensrechter Octavian Sovre liep gisteravond na de wedstrijd tussen Manchester City en Borussia (2-1) op de sterspeler af en vroeg om de handtekening van Haaland. De Noorse spits zette daarna zijn krabbel op de gele en rode kaart die de Roemeen op zak had. 

Supporter

Veel mensen (bijvoorbeeld sportjournalisten) hebben nu geen goed woord over voor de actie van de grensrechter. Ze vinden dat een grensrechter nooit partijdig mag zijn. Door een handtekening van een sporter te vragen, lijkt het net of je supporter bent in plaats van een scheidsrechter, vinden ze. 

Fan

Manchester City-manager Guardiola haalde na afloop z’n schouders op over het gebeuren. Hij zei: ‘Ik hoorde het net, misschien is hij een fan van Haaland. Waarom zou dat niet kunnen? In de wedstrijd heb ik er niks van gemerkt.’ Haaland scoorde trouwens niet tegen Manchester City, maar is met tien doelpunten wel topscorer in de Champions League. De spits wordt gezien als een van de grootste talenten van dit moment.

Anderen lazen ook: KNVB Jeugdraad: 'Voetbal op afstand kan prima'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps