anp

Geen video's door inbraak bij Enzo Knol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Al een maand aan het wachten op een nieuwe video van Enzo Knol? Op zijn kanaal laat de Youtuber weten dat dit komt omdat er is ingebroken in zijn huis. Tijdens de inbraak is veel van zijn apparatuur gestolen. 

‘Waar heb ik dit aan verdiend?’, vraagt Enzo zich verdrietig af in de video. De Youtuber baalt als een stekker van de inbraak. Hij had juist aan zijn fans beloofd om vanaf februari weer video’s op te nemen waarin hij Fortnite speelt. Maar doordat er veel apparatuur gestolen is en zijn studie overhoop is gehaald lukt hem dit niet. 

Politie

Omdat er zoveel spullen gestolen zijn heeft de vlogger de politie ingeschakeld. Maar aangifte doen van alle schade kost veel tijd: ‘Alles wat gestolen is, moet je opgeven. Ze willen het liefst van alles wat gestolen is een bonnetje. Dus ik ben zo lang bezig met bonnetjes zoeken, serienummers... Dat kost zo ontzettend veel werk’, vertelt-ie.

Lieve reacties

In het begin van de video legt Enzo uit dat hij geen medelijden wil van zijn fans. Maar toch laten veel kijkers een lieve reactie achter onder het filmpje. Ze hopen dat de daders snel worden gepakt en zijn geschrokken van de inbraak. ’Ik heb een hekel aan mensen die dit doen. Bij een bekende Youtuber inbreken terwijl er zoveel mensen zijn die naar jou kijken, dit is echt heel jammer’, schrijft Chantal Polman.

Enzo laat weten dat hij de komende tijd niks zal uploaden op zijn game-kanaal EnzoKnol2.

Anderen lazen ook: De moeder van Enzo Knol gaat ook vloggen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hoi enzo jammer

Heeeeeeeeel jamer voor je enzo

Heeeeeeeeel jamer voor je enzo

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.