Verkeersbord

Gek lopen over het zebrapad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Oversteken mag, maar normaal lopen is er verboden. In Spijkenisse hangt een bijzonder verkeersbord. De bedoeling? Gek lopen over het zebrapad.

Het bijzondere verkeersbord staat sinds gisteren bij een druk zebrapad in de buurt van het gemeentehuis in Spijkenisse. Het is een idee van een gemeentehuis-medewerker, hij hoopt dat het mensen vrolijk maakt.

Hoog in de lucht

Op het verkeersbord staat een man met een hoed en een koffer die zijn been hoog in de lucht zwaait. Het is de bedoeling dat iedereen op een gekke manier over het zebrapad gaat.

Niet zelf bedacht

De gemeentehuis-medewerker heeft de gekke houding niet zelf bedacht, want het poppetje lijkt heel erg op een karakter uit de beroemde film Monty Python. Daarin loopt een man precies zo (gek) over staat.

Anderen lazen ook: Voor dit zebrapad stop je echt wel.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

In Zweden hebben ze in een plaatsje ook zo’n zebra met bord. En in.. oeh.. Amerika of Canada of Australië ook, maar dat ben ik vergeten.. dit is wel iets dichter bij..:)

ik vind het wel grappig maar voor oudere mensen is het wel onhandig trouwens ik wil het ook wel in mijn buurt. Juichen

Vraagtzichaf waarom moetten zo gek lopen? Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.