Beeld ANP

Gestolen hondjes Lady Gaga weer thuis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Het was een heftig weekje voor zangeres Lady Gaga en haar drie honden Koji, Gustav en Asia. Dieven vielen haar hondenuitlater aan en stalen twee van de drie honden. Gelukkig zijn ze weer terecht. Maar helemaal een happy end is het nog niet want de uitlater ligt nog in het ziekenhuis. 

Tijdens een wandelrondje door de wijk in Los Angeles waar Lady Gaga woont, werd hondenverzorger Ryan Fischer vorige week woensdag ineens door twee mannen aangevallen. Zij eisten dat hij de honden aan hen gaf. Toen hij dat niet deed, werd hij beschoten. De daders vluchtten daarna met twee van de drie honden weg. De derde hond, Asia, ontsnapte en rende uiteindelijk naar huis.

Franse Bulldogs

Het is niet duidelijk of de daders wisten dat de honden van de zangeres waren. Het kan ook met het ras te maken hebben. De drie zijn Franse Bulldogs en die zijn in de Verenigde Staten populair maar vrij zeldzaam. Een bulldog-pup kost zomaar 7000 euro. Vandaar dat ze ook weleens gestolen worden.

Op de foto: Koji en Kustav

beeld instagram

Half miljoen dollar

Lady Gaga zelf was natuurlijk erg geschrokken. Ze loofde een half miljoen dollar uit voor degene die haar honden terug zou brengen. Afgelopen weekend werden ze door een anonieme vrouw naar het politiebureau gebracht. De vrouw heeft niets te maken met de overval maar heeft de honden vastgebonden ergens gevonden. De politie is nog op zoek naar de daders van de overval.

Met Fisher gaat gelukkig weer een beetje beter. Hij ligt nog wel in het ziekenhuis maar is niet in levensgevaar.
 

Anderen lazen ook: Van sukkeltje tot ster: Lady Gaga.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps