nutella

Gevechten om goedkope Nutella in Frankrijk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Haren trekken, krabben en slaan: alles voor een pot Nutella. Zou jij het ervoor overhebben? In Frankrijk zorgde afgeprijsde potten chocoladepasta voor flinke rellen.

In de Franse supermarkt Intermarché werden de potten Nutella namelijk verkocht met een mega hoge korting. Liefhebbers konden de chocoladepasta nu kopen voor 1,40 euro, in plaats van de normale 4,50 euro. En dat lieten ze zich geen twee keer zeggen! Massaal stormden mensen naar de winkels. Ze begonnen letterlijk te vechten om de goedkope chocoladepotten. 

Dieren

'Ze gedroegen zich als dieren. Een vrouw werd aan haar haren getrokken. Een oudere vrouw ging er vandoor met een doos op haar hoofd, weer iemand anders had een bebloede hand', vertelt een klant van de supermarkt. 

Politie

Medewerkers probeerde de mensen te kalmeren, maar dit lukte niet. Uiteindelijk moest de politie komen om in te grijpen. De supermarkt zegt spijt te hebben van het geweld dat is gebruikt. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: 'Nutella kom je buitenspelen?'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het overdreven dat de mensen zich zo wil gedragen het zijn toch maar gewoonen nutela potten Vraagtzichaf

je gaat toch niet vechten om goedkopen nutella! zelf vindt ik het vies eten. maar alsnog ga ik er niet om staan te vechten! Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.