spookhuis halloween

Gezocht: oppas voor in een spookhuis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een familie in Schotland zoekt een nieuwe oppas voor hun twee kinderen. Heel normaal zou je denken. Behalve dan dat dit gezin in een spookhuis woont!

Alleen in het afgelopen jaar vertrokken er al vijf kindermeisjes. Vreemde geluiden, glas dat opeens brak en meubels die zomaar begonnen te schuiven: ze konden er stuk voor stuk niet meer tegen. En dus is de familie op zoek naar een nieuwe oppas. Op een website voor kinderopvang doen de ouders een oproep.

Ze laten weten dat ze zelf nog nooit iets raar hebben meegemaakt. Al vijf jaar woont de familie in een groot en oud huis. 'Het uitzicht is fantastisch', zeggen erover.

Topsalaris

Omdat ze hopen dat de volgende oppas het langer volhoudt, beloven ze een heel goed salaris. Het baantje levert meer dan 56.000 euro per jaar op. Ook krijgt de nieuwe oppas een eigen kamer (met badkamer en keuken) én een aantal dagen vakantie.

Huiswerk

Je zou door het hoge salaris misschien denken dat je bijzondere of gekke dingen moet doen, maar de taken zijn vrij normaal. De nieuwe oppas houdt zich vooral - je raadt het niet - met de kinderen bezig. Ontbijt maken, de kinderen naar school brengen, weer ophalen, helpen met huiswerk en ze naar bed brengen.

De familie heeft al tweeduizend reacties gekregen. Nu moet nog blijken of de oppas die de baan straks krijgt, niet snel bang is...

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik hoop dat de oppas het vol houdt en niet bang word zelf zou ik het niet doen of heel meschien wel maar het blijft toch raar en griezelig

Ik vind het maar enggg

Wat? hahahaha, een oppas voor in een spookhuis? hahahahahahahahahahahaha! Blij Duimomhoog Oeps Blij Duimomhoog Oeps Blij Duimomhoog Oeps

Ik vind het super vreemd want spoken of geesten bestaan toch niet?

spookhuizen bestaan niet. Juichen Juichen Juichen Rentweg

Is toch gaaf!!!??? Oppas voor een spookhuis, wie wil dat nou niet???
En ook nog voor een goed salaris. Als ik volwassen was zou ik meteen mijn koffers pakken!!!

ja, cool! ik zou ook meteen mijn koffers pakken! wie is er nou bang voor een paar spookjes! ze bestaan niet eens!
spookhuizen zijn juist leuk en spannend! wie is het met me eens???

dat is toch wel een beetje eng en hoe komen die mensen aan zoveel geld? en waarom willen ze het zelf niet doen ????????????? Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

ja dat is wel een beetje vreemd

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.