Glennis Grace

Glennis Grace naar de finale van America's Got Talent

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

'Het was het beste optreden van de avond', zei de jury. Toch werd het tijdens de bekendmaking van de uitslag nog even spannend. Maar gelukkig kwam het goed: Glennis Grace is door naar de finale!

De Nederlandse zangeres zong This Woman's Work, een nummer van zangeres Kate Bush. 'Ja, ja, ja, ja, ja!' riep de jury na haar optreden dol-enthousiast.

Finale

Toen de uitslagenshow begon stond Glennis nog bij de drie laagst scorende deelnemers, maar uiteindelijk kreeg ze genoeg stemmen van het publiek om door te gaan. 'Jij hebt een plaats in de finale verdiend', zei jurylid Simon Cowell.

Las Vegas

De finale is op 18 september. Dan neemt Glennis het op tegen twee andere zangers, een komiek en een violist. Als ze de grote talentenjacht wint krijgt ze een miljoen dollar, een platencontract en een optreden in de Amerikaanse stad Las Vegas. Hieronder een filmpje van Glennis' optreden gisternacht:

Anderen lazen ook: Darci (12) wint America's Got Talent met buikspreekact.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Super jammer dat ze heeft verloren :( Duimomlaag Duimomlaag Rentweg Rentweg Oeps Oeps Duimomhoog Duimomhoog Juichen Juichen Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.