Glennis Grace

Glennis Grace wint America's Got Talent niet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Glennis Grace is niet de winnaar geworden van het televisieprogramma America's Got Talent. Ze kreeg niet genoeg stemmen van het Amerikaanse publiek.

Glennis zong dinsdagavond in de finaleshow en kreeg daarvoor veel complimenten van de jury: 'foutloos', 'sensationeel' en 'man jij kunt zingen.' Amerikaanse kijkers konden daarna twaalf uur lang stemmen op hun favoriet, maar Glennis Grace kreeg niet genoeg stemmen van het publiek om door te gaan naar de top 5. 

Overwinning

In Los Angeles zei de zangeres daarna tegen de NOS: 'Het is natuurlijk een kleine kans dat je gaat winnen. Dat je het al maakt tot de finale was eigenlijk mijn doel. Ik ben voldaan. Ik ben hier zes maanden geleden aan begonnen met heel veel twijfel en kijk hoe ver ik ben gekomen. Dat is al een overwinning.'

Later vandaag komt Glennis naar Nederland. Ze zei ook dat ze haar familie en vrienden erg gemist heeft afgelopen tijd. Begin oktober treedt ze alweer op in Amsterdam.

Goochelaar

De winnaar van America's Got Talent werd uiteindelijk goochelaar Shin Lim. Hij wint een miljoen dollar en een optreden in de Amerikaans stad Las Vegas.

Anderen lazen ook: Glennis Grace zingt foutloos in de finale.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.