Baby met verjaardagstaart

Grappig: Vader, moeder en baby hebben dezelfde verjaardag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Myrthe Timmers
Myrthe
Timmers

Twee ouders die op dezelfde dag jarig zijn, is al behoorlijk bijzonder. Maar een baby die dan ook nog eens op hun verjaardag wordt geboren? Dat komt bijna nooit voor. Toch gebeurde het deze week. Baby Shiloh heeft dezelfde verjaardag als zijn vader én moeder.

Vader Vanildo en moeder Kim hoopten heel erg dat Shiloh op 10 september zou worden geboren. Dan zijn ze namelijk allebei jarig. ‘Elke avond fluisterde ik tegen de buik: kom maar de tiende’, vertelt vader Vanildo aan EditieNL.

Springen, rennen en dansen

En het bleef niet bij fluisteren. Vanildo en Kim wilden hun verjaardag zo graag delen met hun kindje dat ze allerlei trucjes hebben uitgehaald om de bevalling precies op het juiste moment te laten beginnen. Ze hebben gedanst, pittig Indiaas gegeten, gesprongen, gerend en rondjes gelopen. En dat allemaal met de dikke buik van moeder Kim. Pfoeh…

Toeval?

Of die trucjes echt geholpen hebben? Daar heeft kersverse papa Vanildo zijn twijfels bij. ‘Ik denk eerlijk gezegd dat het gewoon toeval is.’ Maar hij en Kim zijn wel heel blij dat ze nu elk jaar driedubbel feest hebben op 10 september. ‘Dit is echt heel bijzonder.’

Anderen lazen ook: 'Ik vier vandaag twee verjaardagen tegelijk'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook