Foto Facebook

Gratis eten als ouders hun mobiel inleveren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Ouders die tijdens een etentje steeds hun telefoon zitten te checken zijn erg ongezellig. Een Britse restaurantketen verzon daar iets op. Vaders en moeders moeten hun telefoons inleveren

Gezellig, uit eten! Maar nog voor je goed en wel aan tafel zit, wil je vader even een selfie maken. Cheese! En als je bestelde gerecht wordt gebracht, wil je moeder eerst nog éven een foto maken voor op Facebook. Of wacht! Dan maakt ze meteen nog even een foto voor oma. Kan ze die ook nog snel even app’en hoe gezellig het is.

Ongezellig

Herkenbaar? Ouders die tijdens een etentje de hele tijd op hun telefoon zitten, is natuurlijk erg ongezellig. Een restaurantketen in Groot-Brittannie heeft daar nu iets op bedacht. Als volwassenen hun telefoon bij de ingang inleveren, mogen de kinderen gratis eten.

Inleverplan

De eigenaren van de keten Frankie & Benny's, die 250 restaurants hebben, ergerden zich dood aan al die ouders die tijdens het eten meer met hun telefoon dan met hun kinderen bezig waren. En dus bedachten ze het telefoon-inleverplan. Bij de ingang staan nu speciale telefoonkluisjes waar de telefoons veilig bewaard kunnen worden. En o ja…ook kinderen wordt gevraagd hun mobieltje in te leveren. Dat is niet verplicht, maar wel zo gezellig.

Anderen lazen ook: Duizenden brugklassers krijgen mobieltje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben er mee eens want het zou ongezellig zijn. Duimomhoog

Ik vind het heel fijn dat ze dat hebben gedaan,
Ik maak het ook soms mee.

Ik vind het niet kunnen dat ouders tijdens het eten op hun telefoon zitten. Maar ik vind het wel een goed plan om de telefoons interleveren dan kunnen de kinderen gratis eten en de ouders doen dan meer met hun kind. Ik ben het er mee eens Duimomhoog

Dat is wel fijner. Duimomhoog

Duimomhoog super erg me er kapot aan Juichen

Wat een goed idee zeg. Het is niet eerlijk als wij het niet mogen en hun wel. Er moeten meer van die restaurants komen ook in andere landen. En misschien word het ook wel een gewoonte

Ik vind dat een heel goed plan dat de ouders hun telefoon in moet levert Juichen Vraagtzichaf Duimomhoog

ik vind het een erg goed idee want volwassenen zitten vaak meer op hun telefoon als kinderen en het is erg ongezellig ook hebben de kinderen er profijt aan.

groeten lizzy

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps