Unsplash

Groep 7 staakt tegen strenge invaljuf en wint

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Is je eigen juf of meester ziek: krijg je een strengere invaller. Dikke pech! Groep 7a van de Prins Willem van Oranjeschool uit Terneuzen bedacht daar iets op. De klas besloot te ‘staken’. En dat werkte…

De bijzondere actie begon toen hun juf aankondigde op vrijdag afwezig te zijn omdat ze naar een begrafenis moest. Een invaller zou haar vervangen. Maar daar waren de kinderen niet blij mee: tijdens een eerdere invaldag vonden ze deze invaljuf te streng en snel boos. Een deel van de leerlingen stapte daarom naar de schooldirecteur.

Te streng

Bij de schooldirecteur eisten de leerlingen daarom een andere invaller. Toen de lerares dit hoorde, weigerde ze nog les te komen geven aan de groep. Helaas was het toen al te laat om een nieuwe invaller te zoeken…

Andere klas

Uiteindelijk werden daarom alle kinderen van groep 7a verdeeld over andere klassen. Met een flinke stapel schoolwerk moesten ze hier de dag doorkomen. En die invaljuf? Die ziet groep 7 vast niet meer terug. 

Anderen lazen ook: Filmpje: is dit de leukste meester ooit?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oeps dit was perongeluk

Dit fint ik onzin

het is goedddddd

Geluk dat het werkte.

Boem boem

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.