ANP

Groot online festival tijdens de jaarwisseling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Geen vuurwerk en feestjes met veel gasten. Oud en nieuw is dit jaar helemaal anders. Om het toch leuk te maken wordt een groot online festival georganiseerd. Op Goodbye 2020 treden ruim 250 artiesten op!

Het festival begint op Oudejaarsdag om 16:00 en duurt tot Nieuwjaarsdag 05:00. De organisatoren hopen dat vooral jongeren thuisblijven om de optredens te bekijken. Door de coronamaatregelen is het namelijk niet de bedoeling dat feestvierders tijdens de jaarwisseling op straat gaan hangen. In totaal werd er door de overheid één miljoen euro uitgetrokken voor het grote festijn. 

Rapper Snelle

Het festival wordt gepresenteerd door onder anderen rapper Snelle en dj Fedde Le Grand. Zij kondigen tijdens livestreams artiesten als Douwe Bob, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek en De Jeugd van Tegenwoordig aan. Komt er een artiest die je niet leuk vindt? Dan klik je gewoon verder! Er zijn namelijk veertig verschillende livestreams waarop je de optredens kan bekijken.

Volgende week maandag wordt het hele programma van Goodbye 2020 bekend.

Anderen lazen ook: Vuurwerkverbod: dit vinden jullie ervan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook