Twitter: @chauffeursnieuws

Grote zoekactie naar losgebroken stier in Ede

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is oppassen geblazen in Ede. Daar zet een losgebroken stier de boel op stelten. Het is de politie nog niet gelukt om het dier te vangen.

Een voorbijganger zag de stier even na middernacht langs de weg lopen, waarna een boswachter en politieagenten erachteraan gingen. Heel de nacht is met man en macht geprobeerd om het dier te vangen. Maar de stier was iedereen te slim af en wist te ontsnappen.

Borden

Automobilisten op een drukke weg bij Ede worden daarom gewaarschuwd voor de loslopende stier. ‘Verlaag uw snelheid in verband met loslopende stier’, staat er op borden langs de weg. De kans is namelijk groot dat het dier wéér opduikt langs de weg. Hopelijk wordt het dier snel gevangen!

Update: Droevig nieuws... de stier is maandagmiddag doodgeschoten om ongelukken te voorkomen. Het is de politie niet gelukt om het dier te vangen of te verdoven, omdat-ie te onrustig was. Het was daardoor niet mogelijk om dichtbij te komen en het dier een verdovingsspuitje te geven.

Anderen lazen ook: De kleur rood maakt een stier boos

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook