Beeld Vogue

Harry Styles in jurk op voorpagina Vogue

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Zanger Harry Styles staat als eerste man ooit op de voorpagina van het decembernummer van Vogue. In de 127 jaar dat het Amerikaanse tijdschrift bestaat, stond er nog nooit eerder een man alleen op de cover.

Op de voorkant van het beroemde modeblad staat bijna altijd een vrouw en heel af en toe een groep verschillende modellen.

Jurk

Harry Styles heeft op de foto een jas en een jurk aan van het beroemde merk Gucci. Ook binnenin het blad staan foto's van de zanger met vrouwenkleding aan. Hij wil daarmee duidelijk maken dat hij het onzin vindt dat veel kleding 'alleen voor mannen' of 'alleen voor vrouwen' is. Iedereen moet lekker zelf weten wat-ie draagt, vindt de zanger.

Niet alleen op deze foto heeft Harry Styles opvallende kleding aan. Hij is ook weleens gespot met bijvoorbeeld nagellak, make-up en glanzende oorbellen.

beeld vogue

Harry Styles werd beroemd als lid van de band One Direction. In 2017 verscheen zijn eerste eigen album waar de hit Sign of the Times op staat. Vorig jaar kwam de opvolger Fine Line uit.

Wat vind jij?

Anderen lazen ook: Fans van Harry Styles slapen in de kou.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps