Harry Styles

'Harry Styles-kaars' verkoopt razendsnel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Een kaars die ruikt naar Harry Styles. Niet iedereen vindt dat heel lekker klinken. Toch wordt hij ontzettend veel verkocht!

De kaars is niet gemaakt door Harry Styles zelf, maar het is een doodnormale kaars uit de supermarkt. Hij ruikt een beetje naar vanille. Volgens de makers is dat precies wat je zou ruiken als je aan de popster snuffelt.

En dat kan ook wel, want de kaars ruikt ongeveer hetzelfde als een parfum van Tom Ford. Dat is het favoriete geurtje van zanger Harry Styles. Op social media maakten zijn fans de ontdekking bekend en sindsdien is de kaars ontzettend populair.

Uitverkocht

Hij is te koop in de Amerikaanse supermarkt Target voor maar zes euro. Maar wil je er eentje kopen? Dan moet je wel héél veel geluk hebben. De kaars is sinds de ontdekking namelijk vrijwel overal uitverkocht. Er worden zoveel 'Harry Styles-kaarsen' verkocht dat de makers zelfs hebben besloten om meer machines te gebruiken om extra veel kaarsen te kunnen maken.

Anderen lazen ook: Fans van Harry Styles slapen in de kou.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps