Niezen Verkouden Hooikoorts Kind

Hatsjoe! De lente is terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Na een paar frisse en regenachtige weken komt dit weekend eindelijk de lente terug. Verheug jij je al op een warm zonnetje en lekker lang buiten spelen? 

Dan heb jij vast geen hooikoorts.

Explosie

Deskundigen verwachten zware dagen voor iedereen die daar aan lijdt. Door het warmere weer komen bomen en planten opeens snel tot bloei. En dat zorgt voor een enorme explosie van stuifmeel.

Allergisch

Een heleboel mensen zijn allergisch voor deze pollen. Daardoor lopen ze de hele dag te niezen en te snuiten. Supervervelend. Daarom hier een tip voor alle mensen met hooikoorts.

Vaseline

Smeer een beetje vaseline onder je neus. Het klinkt gek, maar grote kans dat de meeste pollen daarop blijven plakken en niet naar binnen waaien. Dat scheelt weer een paar keer niezen!

Meer tips over hoe je hooikoorts tegengaat? Die lees je in de Kidsweek-krant van deze week.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Handige tip dankjewel Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Ik heb hooikoorts :(

ik heb gelukkig geen hooikorts Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.