Pixabay - Cadeau

Heleboel kerstcadeaus te koop aangeboden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Veel mensen geven elkaar cadeaus met kerst. Maar niet elk pakketje valt in de smaak. Op internet worden een heleboel kerstcadeaus weer verkocht.

Zoals bijvoorbeeld op Marktplaats, een website waar je spullen kunt kopen en verkopen. Het aantal advertenties voor kleding, schoenen en spelletjes is de afgelopen dagen flink toegenomen.

Vier keer zoveel

Normaal gesproken staan daar zo'n 700 truien en vesten te koop, nu zijn dat er vier keer zoveel: 3.000. Ook het aantal mutsen, sjaals en handschoenen is hard gegroeid: van 500 naar 1.800.

Verkeerde maat

Verder zijn er ruim twee keer meer schoenen te koop: geen 8.500 paar, maar 21.800. Ook staan er ruim 2.000 meer bordspellen en puzzels te koop dan normaal. Volgens Marktplaats worden veel van al deze cadeaus te koop gezet omdat mensen iets dubbel hebben of omdat de maat niet goed is.

Anderen lazen ook: Record voor beroemde kersthit uit 1994

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind dat je als je her niks vind dag je het misschien aan iemand geeft die niet zoveel geld heeft

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.