Tijn met dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende op de slotavond van Serious Request Foto ANP

Het gaat niet zo goed met Tijn (6)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

Er is droevig nieuws over Tijn, de zesjarige jongen die bekend werd door zijn massaal gesteunde nagellakactie tijdens 3FM Serious Request. Zijn vader heeft aan 3FM laten weten dat de gezondheid van Tijn achteruit gaat. 

Tijn was al ernstig ziek toen hij in december begon met zijn goede doel-actie #lakaan. Tijn heeft een bijzondere vorm van kanker, hersenstamkanker, en krijgt daar behandelingen voor in het ziekenhuis.

Veel gelachen
Gisteren heeft zijn vader aan 3FM laten weten dat het de afgelopen weken slechter gaat. Tijn heeft zware behandelingen achter de rug. En hij heeft nu moeite met lopen. Maar, schrijft Tijns vader, 'Hoewel er moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij ook veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij veel gelachen.'

Vooral als Tijn en zijn broer weer eens grappen maken, schrijft hij erbij. Tijns vader vertelt ook dat de week van Serious Request heel bijzonder was om mee te maken. 'Bedankt voor alle steun', zegt hij aan het eind van zijn boodschap. Ook premier Rutte liet zijn nagels lakken  Foto ANP2,5 miljoen euro
Tijn meldde zich in december met zijn vader bij het Glazen Huis in Breda. Hij had een nagellakactie bedacht om geld op te halen voor het goede doel van Serious Request: kinderen met longontsteking in Afrikaanse landen. Tijn hoopte honderd euro op te halen. Dat werden er ruim 2,5 miljoen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt zielig !!!!!!

ik kon het niet geloven dat het nu minder is met hem ik hoop echt dat het beter komt met tijn echt ik zeg dit uit mijn hard Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.