Het Klokhuis over ondernemen credit NTR

Het Klokhuis stoomt je klaar voor Koningsdag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

De zolder is leeggehaald, de kasten uitgemest. Ook heb je een strategische plek gereserveerd om op Koningsdag jouw koopwaar aan de man te brengen. Maar hoe zorg je ervoor dat je straks ook al je spullen aan de man brengt? Het Klokhuis geeft tips. 

En wel vanavond in een speciale aflevering over ondernemen. Daarin word je klaargestoomd voor Koningsdag. Het programma neemt een kijkje op de Haagse Markt. Dat is de grootste buitenmarkt van Nederland. De kooplui daar weten als geen ander hoe ze spullen aan de man moeten brengen. De zestienjarige Britt laat je zien dat een goed verhaal vaak de truc kan doen.

Meer ondernemen

Smaakt dit ondernemen op Koningsdag naar meer? Ook dan kan Het Klokhuis je helpen. Want de aflevering van vanavond is de eerste in een reeks van negen over ondernemen. Die maakt Het Klokhuis samen met de Kamer van Koophandel. De overige acht afleveringen worden dit najaar uitgezonden. Hierin leer je hoe je een eigen bedrijf moet opstarten en runnen. Naast aflevering op tv komt er ook een doe-boek, online informatie en een leuke wedstrijd.

Wist je trouwens dat steeds meer kinderen een eigen bedrijfje beginnen? In de afgelopen vijf jaar is het aantal ondernemers onder de twintig jaar met 38% gestegen, zo blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Er zijn nu meer dan vijfduizend jonge ondernemers in ons land. 

Het Klokhuis over ondernemen, donderdag 20 april om 18.25 uur op NPO 3.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps