Foto: Dario & Misja Photography

Het vriendenboekje van Jaïnda

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Jaïnda is al meer dan tien jaar met muziek bezig. Ze won Kunstbende, trad op tv op en had meerdere successen op TikTok. Onlangs bracht ze haar eerste eigen nummer Lighthouse uit. In dit vriendenboekje stelt ze zich voor.

Naam: Jaïnda
Leeftijd: 20
Woonplaats: Amsterdam
Huisdier: Ik zou wel een hond willen: een labradoodle met krullen. Dat is leuk omdat ik zelf ook krullen heb.
Mijn idool: Mijn broer. Hij maakt muziek op een manier die hij zelf leuk vindt. Tijdens mijn eerste optreden op de basisschool begeleidde hij me met zijn gitaar. Daarna ben ik doorgegaan met variatie-pop: pop met een beetje jazz, indie en R&B tussendoor.
Hier ben ik trots op: Dat ik in 2021 de landelijke wedstrijd van Kunstbende heb gewonnen. Dat is een wedstrijd voor jonge talenten. Ik won studiotijd en zo kon ik Lighthouse opnemen.
Mijn grootste talent: Ik kan met mijn tong mijn neus aanraken! En ik ben trots op mijn zangstem.
Mijn grootste blunder: Ik trad eens samen met iemand op, maar kende de tekst van het liedje dat diegene wilde zingen eigenlijk niet en ik had kauwgum in mijn mond. Achteraf was dat grappig, maar op het moment zelf natuurlijk niet.
Dit wil ik later worden: Ik zat in een groot orkest en was daarmee in Indonesië. Dat was zo leuk, dat ik vaker in het buitenland wil optreden.

Anderen lazen ook: Het vriendenboekje van Claude

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook