Foto: Alamy Limited

Het vriendenboekje van Mimi Webb

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De carrière van de Britse Mimi Webb zit in een stroomversnelling sinds tiktokker Charli D’Amelio haar nummer Before I Go in twee van haar video’s TikTok gebruikte. Sindsdien staan de muzikale schijnwerpers volop haar gericht. Maar wist je dit ook al over haar?

Naam: Mimi Webb 
Leeftijd: 21  
Woonplaats: Londen 
Huisdier: Ik heb drie honden bij mijn ouders: Angel, Bear en Missy. Ik wandel graag met ze. 
Hobby: Ik wil weer gaan paardrijden! Op mijn zevende kreeg ik een eigen pony: Fairy. Maar ik heb al lang niet meer gereden. 
Mijn idool: Ik houd van de vrolijke nummers van Dua Lipa. En Someone like you van Adele vind ik ook heel mooi. Van haar krijg ik ook veel inspiratie.
Hier ben ik trots op: Dat ik al een eigen mini-album heb uitgebracht: Seven Shades of Heartbreak. Ik ben al heel lang met muziek bezig, dus dat was een heel mooi en belangrijk moment. 
Mijn grootste talent is: Liedjes schrijven. Ik schrijf graag over mijn ervaring met liefdesverdriet. Dat helpt me het te verwerken. 
Mijn grootste blunder is: Ik moet vaak lachen tijdens een serieuze fotoshoot! Doordat iemand een grap maakt achter de schermen bijvoorbeeld. Dan kan ik mijn lach niet inhouden. 
Dit wil ik later worden: Muzikant. Ik wil groeien met mijn muziek en meer plekken van de wereld ontdekken. En ik zou wel een vrolijk, uptempo nummer met Dua Lipa willen maken. 

Before I Go kun je hieronder luisteren.

 

Anderen lazen ook: MAXINE: 'Eng om mezelf kwetsbaar op te stellen'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook