Sneeuw

Het wordt een k-k-k-koud en wit weekend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Goed nieuws voor winterliefhebbers! Vind je het leuk om een sneeuwpop of sneeuwengel te maken? Dat kan misschien dit weekend.

Sneeuwt het bij jou nog niet? Dan komt dat er waarschijnlijk nog aan. Volgens de weersite weeronline wordt het dit weekend wit. Of er echt zoveel sneeuw valt als op de foto hierboven, moeten we nog even afwachten. Hoeveel er valt en hoelang het blijft liggen, dat verschilt per regio. 

Koud en glad

Er is niet alleen kans op sneeuw, er kan ook regen en natte sneeuw vallen en het wordt koud: 3 tot 5 graden. Het kan ook heel glad worden. Doe dus extra voorzichtig als je op de fiets zit!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Waarom ruikt regen zo lekker? en Brr, het is nog kouder op Pluto dan gedacht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Bij mijn vader thuis hebben we al een MEGA sneeuwpop! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.