Sinterklaas credit Roel Jorna (NTR)

Hij komt, hij komt... heel erg vaak op tv!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Nog een paar uurtjes en dan komt Sinterklaas aan in Maassluis. En dat zorgt voor een berg Sintprogramma’s op de buis. 

Trippel, trappel, trippel, trap. Sta jij ook al te popelen tot Sinterklaas er weer is? Nou, vandaag is het zover. Het Sinterklaasjournaal doet vanaf 12.00 uur live verslag van de intocht en brengt tot aan Pakjesavond elke dag om 18.00 uur op NPO Zapp het laatste nieuws uit het Pietenhuis. 

Sint & Co

En daar is het natuurlijk weer een zootje. Er is een nieuwe Piet meegekomen uit Spanje. Die blijkt alleen de handlanger van een boosaardige Madame die het Sinterklaasfeest wil verstoren. Of dat lukt zie je in Problemen in het Pakjeshuis (vanaf maandag 14 november elke schooldag om 17.30 uur op Nickelodeon). 

Maar er is meer aan de hand. De sleutel van de Pakjeskamer is verdwenen. Leerlingpieten Slim en Pret proberen die vóór 5 december te vinden, zo zie je in Sint & Co en de Verdwenen Sleutel (vanaf maandag elke schooldag om 07.25 uur op RTL 8).

Perspiet foto Marco BuddinghEn dan is er nog onze eigen Perspiet die vorig jaar de redactie onveilig maakte. Haar avonturen én alvast een voorproefje van dit jaar zie je hier

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

sinterklaas is cool Vraagtzichaf Blij

sinterklaas is cool Blij

wij willen zwarte pieten

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.