De Bidens en de Carters. Foto Adam Schultz, The White House via AP

Hilariteit om foto waar Bidens als reuzen opstaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een foto van de Amerikaanse president Joe Biden en zijn vrouw Jill naast oud-president Jimmy Carter en zijn echtgenote Rosalynn zitten, maakt nogal wat los. Op de foto lijkt het net of de Bidens reuzen zijn en de Carters kleine dwergjes. Wat is er aan de hand?

‘We hebben het genoegen om deze prachtige foto te delen van de president van de Verenigde Staten en de first lady op bezoek bij de Carters.’ Dat twitterde The Carter Center, dat gerund wordt door oud-president Jimmy Carter, dinsdag. Het kiekje werd gemaakt toen de Bidens op de koffie gingen bij de oudste nog levende oud-president van de Verenigde Staten. Carter (96) woonde van 1977 tot 1981 in het Witte Huis. 

Poppenhuis

Toen de foto gedeeld werd, viel veel mensen al snel op dat er iets vreemds mee is. Alsof de Carters in een poppenhuis leven. Toch is dat niét wat er aan de hand is. De Carters lijken zo klein en de Bidens zo enorm, door de lens die de fotograaf gebruikte. Dat was een groothoeklens: een lens die extra brede beelden maakt. Handig als je in een kleine ruimte bent, maar: dingen of mensen die aan de zijkant staan, lijken daardoor nog eens éxtra groot. En al helemáál als de fotograaf dichtbij de mensen staat die hij vastlegt.

Op social media gaan veel grappen rond over de foto. De Twitteraar hieronder schrijft dat hij de boel heeft 'gefixt':

Anderen lazen ook: Biden's hond Major bijt weer iemand in Witte Huis

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps