week van lentekriebels
Week van de Lentekriebels

Hoe kan ik verkering vragen?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Eigenlijk zou deze week de Week van de Lentekriebels starten. Maar door het coronavirus zitten veel mensen thuis en zijn scholen erg leeg. Omdat vrijdag de lente begint, geeft liefdesexpert Elsbeth Reitzema van Rutgers vandaag antwoord op de vraag: 'Hoe kan ik verkering vragen?'

 

De Lentekriebel-week is een mooi moment om een vraag te stellen over zoenen of verkering. Helemaal met het thema van dit jaar: Ik wil het weten!

Hoe kan ik verkering vragen?

Zeg, als je dat niet te spannend vindt, dat je haar of hem heel leuk vindt. En als dat wederzijds is, dan kun je misschien wel verkering vragen. Zorg ervoor dat jullie dan alleen zijn, je kunt dan bijvoorbeeld zeggen: ‘Ik vind je heel leuk, wil je met mij verkering?’ Via een briefje of je telefoon kan het ook.

Verkering vragen kan een beetje eng zijn, want er is altijd een kans dat de ander niet verliefd is op jou. Dat is natuurlijk jammer of verdrietig om te horen, maar dat overkomt iedereen wel eens een keer. Hoe leuk, lief, knap of slim je ook bent. Je kiest niet op wie je verliefd wordt. En de ander kan er dus ook niks aan doen als zij of hij niet verliefd is op jou.

Je kunt ook besluiten dat je gewoon lekker verliefd wil zijn zonder verkering te vragen, dat is natuurlijk ook helemaal prima!

Anderen lazen ook: Wat moet je doen als je verliefd bent?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

maar als ze niet weet wat dat is en dan

Dan is ze waarschijnlijk of te jong, of nog niet klaar voor een relatie.

Ja het is me gelukt ik durfde het niet te vragen door jou advies kon ik het wel dankjewel

Bij mij is het gelukt ik ben nu met andreas

bedankt voor de tip

ik vind iemand heel leuk maar zelfs met deze tip ben ik bang dat ik niet krijg wat moet ik doennnn

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.