week van lentekriebels
Week van de Lentekriebels

Hoe weet je eigenlijk dat je verliefd bent?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Zingt jouw meester volgende week uit volle borst een lied over verliefdheid? Of begint jouw juf een heel verhaal over homoseksualiteit? Logisch! Want maandag start de Week van de Lentekriebels. Vandaag geeft liefdesexpert Elsbeth Reitzema van Rutgers antwoord op de vraag: 'Hoe weet je eigenlijk dat je verliefd bent?'

De Lentekriebel-week is een mooi moment om een vraag te stellen over zoenen of verkering. Helemaal met het thema van dit jaar: Ik wil het weten! 

Hoe weet je eigenlijk dat je verliefd bent?

Als je verliefd bent, dan denk je veel aan diegene. En als je dat doet, voel je vaak ook een soort kriebels in je buik. Je wilt diegene graag zien en bij hem of haar in de buurt zijn. Maar ben je dichtbij, dan weet je niet goed hoe je je moet gedragen of ga je blozen. Je kunt dan heel raar, onhandig of overdreven doen. Dat zijn allemaal tekenen van verliefdheid. Je kunt trouwens niet kiezen op wie je verliefd wordt, dat kan op een meisje maar ook op een jongen zijn. Of de ene keer op een jongen en de andere keer op een meisje.

Anderen lazen ook: Bruiloft voor verliefde alpaca's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik wist niet dat deze week bestond ik zelf ben al heel lang verlieft Blij Duimomhoog Juichen

Duimomhoog Duimomhoog grappig dat het bestaat Duimomhoog Duimomhoog

Zelf was ik echt heel erg verliefd op een jongen, toen hij een keer vroeg of het ging van el mijn vriendin als een blok voor hem, hij ook voor haar, ik vond het niet eerlijk, ik had hem, ik vond hem leuk, het verhaal Elde alsof ze mijn favoriete snoepje voor mijn neus weghaalde net als ik wou beginnen met eten. Ik was wekenlang verdrietig, ook omdat ze het me niet makkelijk maakten, ze zoende heel erg veel en ze komen voor elkaar op en zijn heel erg close, dat brak mijn hart, ik heb er een lied over geschreven, soms helpt dat. Doei!

Heb je dat lied gepubliceerd? Zo ja, hoe heet het? :D

Ik weet niet of dat ik verliefd ben dus kijk ik naar hier of deze app werkt
Doei

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.