formule 1 zandvoort max verstappen

Hoge ticketprijzen Nederlandse Formule 1-ronde

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Vorige maand vierden we nog feest, want toen werd bekend dat de Formule 1 terugkomt naar Nederland. Maar nu de ticketprijzen bekend zijn, juichen we toch iets minder hard.

Wie er daadwerkelijke bij wil zijn, moet daar flink wat geld voor overhebben. Het goedkoopste kaartje voor de Formule 1-rit in Zandvoort kost 140 euro. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is dat iets goedkoper, namelijk 82 euro. Het duurste ticket kost 448 euro en is voor de Main Straight. Dat is de tribune bij de finish en dus de populairste plek om de race te bekijken. 

Trainingen

Fans van Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel kunnen ook de trainingen op vrijdag en zaterdag bezoeken. Voor de vrijdag is het goedkoopste ticket 35 euro (21 euro voor kinderen). Zaterdag betaal je minimaal 65 euro en 30 euro als je jonger bent dan dertien jaar.

Drie jaar

De Formule 1 komt in ieder geval de komende drie jaar naar Zandvoort. Dat blijkt uit de bekendmaking van de ticketprijzen. Formule 1-fans kunnen namelijk voor de komende drie race-seizoenen een soort abbonnement kopen voor minimaal 555 euro.

Kaartje kopen

Mocht je tickets willen scoren voor de Formule 1 in Zandvoort, dan had je je tot gisteren kunnen registreren. Geregistreerden kunnen tussen 25 juni en 9 juli kaarten bestellen, maar zijn dan nog niet zeker van kaartjes. Uiteindelijk wordt eind juli of begin augustus geloot wie tickets krijgen.

Anderen lazen ook: Formule 1 komt zeker naar Zandvoort.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps