911 honden

Honden bellen zestien (!) keer noodnummer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ooit weleens een hond aan de telefoon gehad? Medewerkers van het Amerikaanse noodnummer 911 kregen in totaal zestien keer twee honden aan de lijn. De baasjes van de honden waren niet thuis.

De telefonisten van het noodnummer hoorden tijdens de telefoontjes alleen honden blaffen. Twee Amerikaanse politieagenten gingen op het noodbelletje af. Maar eenmaal bij het huis aangekomen zagen ze geen misdrijf, alleen twee blaffende honden. De agenten wilden net wegrijden toen ze erachter kwamen dat het de honden waren die het noodnummer hadden gebeld.

Zware dag

In het huis vonden de agenten een telefoon die open stond op het noodnummer 911. Waarschijnlijk hebben de honden met hun pootjes op de telefoon getikt. ‘We denken dat de honden een zware dag hadden’, zei een van de politieagenten lachend.

Anderen lazen ook: Elke hond een eigen paspoort.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik wist niet dat honden konden bellen en ook nog het noot numer

Haha! Dat is echt schattig! Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.