Beeld ANP

Honden van Biden weggestuurd uit Witte Huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Dikke pech voor Champ en Major, de twee honden van de kersverse Amerikaanse president Joe Biden. De twee Duitse herders wonen nog maar net in het Witte Huis maar ze moeten alweer vertrekken. Eigen schuld, hadden ze zich maar niet moeten misdragen.

Volgens een aantal Amerikaanse kranten gedragen de twee zich bepaald niet als deftige ‘first dogs’. Ze rennen door de gangen van het Witte Huis en luisteren naar niemand. En het ergste: Major, de jongste van de twee, zou zelfs iemand gebeten hebben.

Verhuizen

Geen fijne situatie en dus moeten de honden verhuizen. Gelukkig heeft Biden nog een ander huis in de Amerikaanse staat Delaware. Daar zijn ze nu heen. Het is onduidelijk of die verhuizing voor altijd is of alleen maar tijdelijk, zoals vaker gebeurt als Joe Biden en zijn vrouw Jill op reis zijn.

Foto's

Biden heeft zelf nog niet gereageerd op het slechte gedrag van zijn honden. Het is wel bekend dat hij en zijn vrouw erg dol op ze zijn. Ze zijn regelmatig te zien op foto's die door Biden worden gedeeld op sociale media.

Beeld ANP

Anderen lazen ook: Biden in het ziekenhuis na spelen met zijn hond.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps