freek vonk

Huh? Wordt Freek Vonk rapper?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Freek Vonk is bioloog, dierenliefhebber en presentator. Aan dat lijstje kan-ie vanaf nu ook rapper toe voegen. Samen met rapper Yes-R maakte hij het nummer In het hol van de leeuw. En die is vanaf vandaag te beluisteren.

Het is voor het eerst dat de bioloog iets met muziek doet. De twee vonden het zelfs zo leuk samen in de studio dat Vonk aan Yes-R heeft gevraagd om een gastoptreden te geven bij zijn kerstshows in AFAS Live.

Kerstvakantie

En die uitnodiging heeft Yes-R aangenomen: 'Ik kan alleen maar zeggen: wat een baas is Freek! Voor het eerst in de studio en dan zo goed rappen. Te gek dat we dit in de kerstvakantie live gaan doen.'

Wilde avonturen

In zijn show In het hol van de leeuw vertelt Vonk over al zijn avonturen die hij tijdens zijn reizen heeft beleefd. Daarnaast laat hij er allerlei spannende filmpjes zien. Het is een voorstelling voor families met kinderen van alle leeftijden. Ook zal de dierenliefhebber vragen uit het publiek beantwoorden.

Videoclip

Het nummer is nu al te beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes. Op de bijbehorende videoclip moet je nog eventjes wachten, die is zondag voor het eerst te zien bij Zapp-Live. Hier kun je het nummer alvast luisteren:

Anderen lazen ook: Kaaiman hapt in de hand van Freek Vonk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is echt een gave rap. Ik vind hem echt SUPER leuk. Blij Duimomhoog

dit is echt een van de beste rap die ik ooit heb gehoort

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps