Beeld Tiktok

Hype: Crocs vol scheerschuim

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Heb je ze al langs zien komen? Op Tiktok en Instagram verschijnen steeds meer filmpjes van mensen die hun Crocs volspuiten met scheerschuim. Ze trekken de schoen vervolgens aan waarna het schuim als een soort serpentine uit de gaatjes schiet.

Heb jij ergens nog een paar oude crocs in de kast liggen? Dan kun je eenvoudig ook meedoen met deze challenge. Het is heel simpel. Je haalt de bus scheerschuim van je vader uit het badkamerkastje, spuit het schuim in de Crocs en zet vervolgens met kracht je voet erin. Het resultaat is een slingerregen van schuim. Het geeft nogal een puinhoop dus het is iets minder handig om midden in de woonkamer te doen.

Slagroom en bonen

Inmiddels doen grappenmakers het trucje ook met allerlei andere dingen dan scheerschuim. Slagroom bijvoorbeeld, en witte bonen in tomatensaus.

 

Anderen lazen ook: Nieuwe challenge: welke politicus kan het best stilstaan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Je kan het toch veel Beter voor iets anders gebruiken?! Ik vindt het vooral zonde.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.