Worstenbroodijs

IJsmaker verzint nieuwe smaak: worstenbrood-ijs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Wat erin zit? Gehakt, kerrie, knoflook en nootmuskaat. Hoe het smaakt? Naar een koud worstenbroodje!

IJsmaker Björn Cocu kreeg van Omroep Brabant de opdracht een ijsje te maken dat niet alleen anders, maar ook typisch Brabants moest smaken. Aardbeien, kaneelstok? Saai. Nee, worstenbrood moest het worden vertelt de ijsmaker: 'Worstenbrood is natuurlijk het product van Brabant. Dus ik dacht: laat ik het eens proberen.'

Proeven

Zelf is de ijsmaker heel tevreden met zijn nieuwe ijssmaak. Klanten die het ijs proeven reageren wisselend. Van 'niet echt mijn ding' tot 'helemaal fantastisch.' Volgens Björn is zijn worstenbrood-ijs een limited edition, want hij maakte er maar één bak van.

Anderen lazen ook: Nog leuker dan ijs om op te schaatsen. IJs om te eten!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps