Foto: Facebook Volusia County Sheriff's Office

Inbrekende wasbeer zit vast in snoepautomaat

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Even een lekkere snack pakken, dacht een ondeugende Amerikaanse wasbeer. Hij brak in bij een middelbare school en kroop in een snoepautomaat. Maar daar had de kleine inbreker vast snel spijt van...

Hij kwam namelijk vast te zitten in de opvangbak van de automaat! Op foto’s van de plaatselijke politie is te zien hoe het dier zichzelf heeft vastgezet tussen het snoep. Gelukkig waren agenten snel ter plekke om hem uit zijn benarde situatie te redden.

Geen arrestatie

‘Deze meneer werd vandaag aangehouden tijdens het plegen van een inbraak op een automaat op de Pine Ridge High School’, schrijft de politie op hun Facebookpagina. De wasbeer had geluk: hij werd niet gearresteerd. Kort na zijn inbrekersactie was hij weer op vrije voeten. Zou hij er iets van hebben geleerd?

Foto: Facebook Volusia County Sheriff's Office

Anderen lazen ook: Wasbeer gespot? Niet aanraken! 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Awwww dat is echt zielig

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.