Foto: AFP

Ingesneeuwd in IKEA: slapen in showroom

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Heb jij er wel eens over gedroomd? Gewoon gaan liggen in een bed in de IKEA? Tientallen mensen konden in Denemarken niet meer naar huis door een sneeuwstorm. Dus sliepen ze maar in de winkel!

Door de storm konden 25 medewerkers en zes klanten niet meer naar huis. Ook medewerkers van winkels in de omgeving konden schuilen in de woonwinkel. Gelukkig was er in het filiaal genoeg te eten en te drinken. Er was ook genoeg te doen, er werden kaartspelletjes gespeeld en op televisies in de showroom werd er onder andere naar voetbal gekeken. Daarna was het tijd om naar bed te gaan.

Dat zag er zo uit:

Slaapliedje

Iedereen koos een bed uit in de showroom. Een medewerker zong zelfs nog een liedje voor het slapengaan. En de volgende ochtend? Werden de gasten wakker met koffie en versgebakken broodjes. Het klinkt haast als een hotel! 

Ingesneeuwd

Eerder deze week raakten vijftig Britten nog ingesneeuwd in een café. Het sneeuwde tijdens het optreden zó hard dat ze na afloop niet meer naar buiten konden en moesten blijven slapen. De eigenaar haalde daarom dekens en dekbedden van zolder. 

Anderen lazen ook: Vijftig Britten ingesneeuwd in café.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook