Iron Man-arm voor Alex

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Alex Pring (7) uit het Amerikaanse Florida is geboren zonder rechter-onderarm. Omdat hij een enorme superhelden-fan is, droomt hij al jaren van een sterke, stoere robotarm. Liefst net zo één als Iron Man. Afgelopen week kreeg hij de verrassing van zijn leven.

Nietsvermoedend deed Alex vorige week open toen de bel ging. De man die voor de deur stond, herkende hij meteen: het was Robert Downey Jr, de acteur die Iron Man speelt in de gelijknamige films. De ‘echte’ Iron Man had een verrassing bij zich. Hij had een splinternieuwe knalrode robotarm bij zich, speciaal gemaakt voor Alex.

3D-printers
De arm was gemaakt door Albert Manero. Hij studeert techniek en is gespecialiseerd in 3D-printers.Toen hij het verhaal van Alex hoorde, besloot hij zo’n robotarm voor hem te ontwerpen. Hij is dus eigenlijk de échte superheld in dit verhaal.

Superheldje spelen
Als Alex straks gewend is aan het dragen van zijn rode arm, kan hij er alles mee wat een gewone arm ook kan: dingen pakken, schrijven en tikkertje spelen met vrienden. En één ding kan hij straks zelfs nog beter dan andere kinderen: superheldje spelen!

In dit filmpje (wel in het Engels) zie je hoe blij Alex is als hij zijn nieuwe arm krijgt.

<

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het filmpje interresant and ik vind het cool :D

Ik zou graag een heel pak willen hebben

gaafe robot arm!

cool, dat wil ik ook Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

gaaf joh dat wil ik ook wat is zijn sms ding Rentweg Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps

leuk voor hem nu heeft hij tog nog een arm Blij Duimomlaag

vet ik wil er wel een maar ik wil wel me arm houden kost het geld????? Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog en ander aanvallen Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg iemand vergeten ? Rentweg mij niemand meer

doe mij er ook maar een Vraagtzichaf Oeps Blij Blij

cool leuk voor alex

Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen
Dat is supervet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar ik zou niet willen dat ik het nodig had.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.