Unsplash

Jager moet verplicht Bambi kijken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

In Amerika kreeg een jager afgelopen week wel een hele bijzondere straf. Naast een fikse celstraf moet hij de komende tijd elke maand verplicht de film Bambi kijken.

De man kreeg de straf omdat hij volgens de aanklager samen met twee familieleden ‘honderden’ herten zou hebben gedood. De jagers namen de hoofden van de herten mee, maar lieten de lichamen in het bos achter.

Bambi

In de Disney-film Bambi wordt de moeder van het jonge hert Bambi afgeschoten door een jager. Een verdrietig moment voor veel kijkers. De rechtbank hoopt dat de man door het kijken van de film misschien beter begrijpt wat hij de dieren heeft aangedaan. Op 23 december was de eerste verplichte filmmiddag gepland.

Anderen lazen ook: Hert kiest voor koeienfamilie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

suuuuuuuuuuuuper leuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.