DJ Jaimy

Jaimy (11) finalist Nederlandse DJ Kampioenschappen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
katrien
Katrien
Hoekstra

Deze maand werd het Nederlandse DJ Kampioenschap gehouden, met een speciale categorie voor junior DJ’s. Jaimy (11) was de jongste deelnemer en stond gisteren in de finale!

Met zijn 11 jaar was Jaimy de jongste deelnemer van het kampioenschap. Maar hij is al best een poosje bezig. Toen hij een jaar of vijf was, kreeg hij zijn eerste DJ-set van zijn ouders. Sindsdien is hij lekker aan het plaatjes mixen.

DJ-school

En omdat hij de smaak echt te pakken heeft zit hij inmiddels op een school voor DJ's in Amsterdam. Daar leert hij bijvoorbeeld inmixen en effecten gebruiken. Dat zorgt ervoor dat hij nog beter wordt.

Talent

Na drie voorrondes wist Jaimy een plek in de finale te bemachtigen. Afgelopen zondag was de finale voor de categorie onder de 18 jaar. Jaimy werd daar vierde: een geweldige prestatie. In dit filmpje kun je zien hoe Jaimy het deed tijdens de finale. 

Hij wordt, dankzij zijn school, gezien als groot talent. Misschien wordt-ie net zo’n grote DJ als zijn held Martin Garrix. Goed in de gaten houden dus, die Jaimy!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Tips van DJ Martin Garrix.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps