Foto: KRO-NCRV
Interview

Jesse (11) en Jasper (8) doen mee aan Een Huis Vol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Het is nooit saai in huis bij Jesse (11) en Jasper (8). Ze komen namelijk uit een gezin met acht kinderen. Ze zijn te zien in het nieuwe seizoen van Een huis vol.

Voor het programma werd de familie Zeldenrust een tijd door een cameraploeg gevolgd. ‘Dat was wel wennen’, zegt Jesse. ‘Ik werd een keer wakker gemaakt met een camera, dat gebeurt ook niet iedere dag.’ Met zo’n televisieploeg erbij werd het ook extra vol in huis. ‘Er waren soms wel drie of vier mensen extra’, vertelt Jasper. Dat was niet alleen krap in huis, maar ook op het schip waar het gezin een deel van het jaar verblijft. ‘Dat komt omdat mijn vader schipper is. We zijn daar in de vakanties en soms een lang weekend’, zegt Jesse.

Nooit alleen

Met zoveel kinderen in huis is er altijd wat te doen. ‘Ik voel me nooit alleen’, zegt Jesse. Maar het heeft ook nadelen, vindt Jasper. ‘Je kunt nooit uitslapen, het is altijd druk in huis.’ Al die broers en zussen zijn voor andere mensen soms moeilijk uit elkaar te houden. Alle voornamen beginnen namelijk met een J. ‘Dat vinden mensen soms verwarrend’, zegt Jesse. Dat ze nu op tv komen vinden de broers vooral heel leuk. ‘Maar ook raar, mijn stem klinkt heel anders’, zegt Jesse. Jasper vult enthousiast aan: ‘En nu worden we beroemd!’

Anderen lazen ook: Quan en Samiwa doen mee aan tv-programma Wat zou jij doen?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook