ANP (Dit is niet de hond van Joe Biden)

Joe Biden in ziekenhuis na spelen met zijn hond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Oeps! Joe Biden heeft iets te druk gespeeld met zijn hond. De aankomende president van de Verenigde Staten moest hierdoor naar het ziekenhuis met een pijnlijke enkel.

Gelukkig viel het uiteindelijk allemaal mee. Biden hield aan het ongelukje alleen een pijnlijke enkel over. Na een klein onderzoek kwam hij hinkend zonder krukken het ziekenhuis uit. De komende tijd moet hij een speciale schoen dragen zodat zijn enkel snel weer de oude is.

Honden

De nieuwe president is een echte dierenliefhebber. Hij heeft twee honden: Champ en Major. Major werd geadopteerd uit het asiel en wordt straks de allereerste asielhond ooit in het Witte Huis. Ook heeft de familie Biden een kat die zal meeverhuizen naar Washington.

78 jaar

Met zijn 78 jaar wordt Biden na zijn benoeming de alleroudste ooit die begint aan het presidentschap. Veel mensen maakten zich tijdens zijn campagne zorgen om zijn leeftijd. Onzin, vond Biden. Hij zegt zelf super fit te zijn en gezond genoeg om president te worden. Hopelijk loopt hij de komende tijd geen verwondingen meer op…

De hond op de foto hierboven is niet de hond van Joe Biden. Op deze foto zie je Major:

 

Anderen lazen ook: Dit wist je allemaal nog niet van Joe Biden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hopelijk wordt hij snel weer beter!

kan ik gratis zonder inloggen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.