ANP

Jongetje (5) belt politie: 'pak mijn vader op'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Klikspaan, boterspaan! Een 5-jarig Duits jongetje heeft zijn vader verklikt bij de politie. Hij belde het alarmnummer om te vertellen dat zijn vader door rood was gereden.

Een medewerker van de meldkamer in de plaats Unterfranken keek verbaasd op toen ze de telefoon vrijdagmiddag opnam. Aan de andere kant van de lijn hoorde ze een kinderstem, maar er werd al snel opgehangen. Ze besloot terug te bellen en kreeg een vader aan de telefoon. Die gaf de telefoon aan zijn zoontje. Hij vertelde boos dat zijn vader ‘twee keer door rood’ was gereden.

Gevangenis

Het jongetje vond dat zijn vader naar de gevangenis moest voor zijn actie. Maar dat leek de medewerker van het alarmnummer niet nodig. Na een tijdje met de jongen gepraat te hebben, was hij het daarmee eens. Uiteindelijk hoefde de politie van hem niet meer te komen. En zijn vader? Die heeft zijn lesje wel geleerd.

Anderen lazen ook: Honden bellen zestien (!) keer Amerikaans noodnummer

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.