beautynezz kledinglijn

Joy (16) van Beautynezz start eigen kledinglijn

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Ben jij fan van Joy en haar YouTube-kanaal BeautyNezz? Dan hebben we goed nieuws voor je. De 16-jarige Apeldoornse ontwierp voor het jongerenlabel NIK&NIK haar eigen kledinglijn. Die presenteert ze komende donderdag in Utrecht aan het grote publiek.

NIK&NIK is het jongerenlabel van modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen. Met haar kwam Joy zo'n drie jaar geleden in contact. En daar is deze samenwerking uit ontstaan. Joy deed eerder tv-commercials voor het merk, werkte mee aan fotoshoots en presenteerde op Nickelodeon (samen met Bart Boonstra) het tv-programma Joy&Bart achter de schermen.

Meisje-meisje, maar ook stoer

Bijna een jaar geleden werd er gesproken over een eigen modecollectie. Daar hoefde de youtuber niet lang over na te denken: 'Ik kan mij helemaal vinden in de kleding van NIK&NIK. Ik draag heel veel rokjes en jurkjes. Ik ben echt een meisje-meisje, maar kleed mij af en toe ook stoer. Het is geweldig om daar een eigen draai aan te mogen geven', vertelt ze aan het AD.

Bekende Nederlanders

Donderdag 18 oktober is de lancering in Utrecht. Dan zijn er allerlei activiteiten, zoals een catwalkshow, die Joy samen met Nikkie Plessen presenteert. Of het een succes is moet nog blijken, maar er zijn in ieder geval flink wat Bekende Nederlanders aanwezig. Onder andere Dylan Haegens, Kalvijn, Vinchenzo (The Voice of Holland), Vajén van den Bosch en de crew van de serie Brugklas zijn erbij wanneer Joy haar lijn presenteert.

Anderen lazen ook: Joy (Beautynezz) geeft les in vloggen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

@hanwe Duimomhoog Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps