Joy (Beautynezz) geeft les bij de HEMA Vlog Academy

Joy (Beautynezz) gaat lesgeven in vloggen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Ze zit zelf nog op school. Maar zaterdag mag Joy (14), beter bekend als Beautynezz, zélf lesgeven. Over vloggen! Dit zijn haar belangrijkste tips.

Bij de HEMA kun je deze zomer niet alleen terecht voor ondergoed en rookworsten, maar ook voor YouTube-lessen! Het warenhuis opent een eigen Vlog Academy. Verschillende bekende YouTubers geven in winkels door heel het land workshops. Joy geeft zaterdag in de HEMA in Nijmegen les over hoe je begint met vloggen. En daar is ze best zenuwachtig voor.

In de lach

'Het is natuurlijk heel gek dat ik straks de leraar ben. Ik zit zelf nog op school! Stiekem vind ik het best spannend. Bij het maken van een video praat je alleen tegen je camera, nu tegen een hele zaal met mensen. Als ik op school een presentatie moet geven schiet ik vaak in de lach. Ik hoop dat het tijdens de les niet gebeurt.'

HEMA Vlog Academy

Origineel

'Ik geef de eerste les van de HEMA Vlog Academy. Daarin zal ik vooral uitleggen over hoe je kan beginnen met vloggen. Mijn belangrijkste tip is dat je vooral jezelf moet blijven. En wees origineel! Soms zie ik weleens dat iemand mij na probeert te doen. Bedenk zelf iets, denk ik dan.'

'In mijn les zal ik ook tips geven over het bedenken van onderwerpen. Zelf schrijf ik ideeën altijd op in een boekje. Dat is heel handig. In het begin is het misschien lastig, maar als je er plezier in hebt komt het goed!'

Op de website van de Vlog Academy vind je het lesrooster. Zijn de workshops al vol? Geen paniek: je kunt de lessen live meekijken.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Waarom want best veel juffen of meesters kunnen dat toch ook want ze is al heel bekent en dan krijgen maar een paar klassen van haar les oké het is leuk maar dan moet het ook leerzaam zijn en moeten meer klassen zoon les krijgen.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps