Kinderboekenweekgeschenk 2018

Jozua Douglas schrijft Kinderboekenweekgeschenk 2018

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Staan de rillingen nog op je rug van de afgelopen Kinderboekenweek? Dan kun je je nu alvast verheugen op die van volgend jaar. Dan krijg je bij een boek een verhaal van Jozua Douglas cadeau.

Zet het maar vast in je agenda: de Kinderboekenweek van 2018 is van 3 tot en met 14 oktober. Wist je dat het dan alweer de 64e editie is? Het thema volgend jaar is Vriendschap. Bij minimaal tien euro aan kinderboeken krijg je dan het Kinderboekenweekgeschenk. Dat wordt in 2018 geschreven door niemand minder dan Jozua Douglas.

Prijzen

Jozua Douglas schrijft al acht jaar kinderboeken. Zijn populairste titels zijn De verschikkelijke badmeester, De vreselijke tweeling en de serie Costa Banana. De Nederlandse schrijver won meerdere prijzen, waaronder de Pluim van de Kinderjury. Douglas' boeken zijn vertaald in meer dan tien talen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kinderboekenweekgeschenk 2017: Kattensoep of Filmpje: Marit (11) stelt kinderboekenschrijvers gruwelijk enge vragen.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook