11-jarige giel pinkpop

Jules (11) staat op Pinkpop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

‘Ken jij de drie akkoorden van dit nummer?’ Dat vroeg Billie Joe Armstrong, de zanger van Green Day aan Jules (11) die in het publiek stond op Pinkpop. Jules knikte van ja en voor hij het wist stond hij naast zijn idool! 

‘Ik was met mijn moeder op Pinkpop’, vertelt Jules. 'Tijdens het optreden vroeg de zanger: “Wie kan dit nummer meespelen?”’ Zijn moeder wees naar Jules. En toen begon de rest ook te wijzen. Voor hij het wist werd hij opgetild op iemands nek!

Gitaar om nek
Dat trok de aandacht van Billie Joe Armstrong. Jules werd naar voren getild en kreeg een gitaar om zijn nek. En die gitaar mocht hij ook nog houden! Wat er gebeurde kan je beter even zelf bekijken:

Emotioneel
‘Het was geweldig’, zegt Jules. ‘Eerst dacht ik aan niks en daarna voelde ik hoe leuk ik het eigenlijk vond en werd ik een beetje emotioneel. Daarna werd ik teruggezet op dezelfde plek en heb ik de rest van het concert gekeken’, zegt Jules. Toen het afgelopen was, mocht hij met zijn moeder backstage en kreeg hij de gitaar mee.   

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt heel erg leuk van greenday

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.