Justin Hailey (Instagram)

Justin Bieber gaat trouwen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Justin Bieber werd zo vaak opnieuw verliefd op Selena Gomez dat veel mensen dachten dat de twee ooit zouden gaan trouwen. Maar nu heeft de zanger zich verloofd met model Hailey Baldwin en hij denkt zelfs al aan baby’s!

Eigenlijk hadden Justin en Hailey de verloving nog even geheim willen houden maar hun vaders konden het niet langer voor zich houden. Zo liet Justins vader Jeremy weten 'heel trots' te zijn. Dus toen moesten ze het nieuws wel bekend maken.

Voor altijd

In een lang Instagram-bericht liet Justin weten hoe verliefd hij op Hailey is. Twee jaar geleden waren ze dat ook al maar toen ging het na een paar maanden weer uit. Toch denkt Justin nu dat ze voor altijd bij elkaar blijven, zo schrijft hij. Ook wil hij een hoop baby’s met Hailey.

Veel geluk

Zij had wat minder woorden nodig om te zeggen dat ze gek is op de zanger. ‘Ik weet niet precies wat ik goed heb gedaan in het leven dat ik zo veel geluk heb verdient’, schrijft ze. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is Justin afgelopen weekend op de tropische Bahamas voor Hailey op de knieen gegaan.

Wat vindt Selena?

De grote vraag is natuurlijk. Want vindt Selena ervan? ‘Helemaal niets’, zo weet een bron dichtbij de zangeres aan Entertainment Tonigt te melden. ‘Wat Justin en Hailey met hun leven doen heeft geen impact op haar. Ze zit nu zo goed in haar vel en omringt zich met goede mensen dat niemand haar geluk kan afpakken of beïnvloeden.’ 

Ook Justins fans zijn dolbij. Al bijna negen miljoen mensen hebben zijn verlovingspost geliket.

Anderen lazen ook: Mini-versie huwelijk prins Harry en Meghan of Basisschoolkinderen oefenen met trouwen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vindt het heel leuk voor ze alleen niet verwacht veel geluk samen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.